Onze missie

Bij BBQScout hebben we een passie voor het aanwakkeren van de liefde voor grillen.

Met een focus op unieke smaken en innovatieve recepten streven we ernaar om onvergetelijke ervaringen te creëren via onze cateringdiensten en workshops. We verkopen niet alleen barbecueaccessoires, we cultiveren een levensstijl waarin elke maaltijd een avontuur is. Ga met ons mee op deze smaakvolle reis! 🔥🍖

Wie we zijn

BBQ-gepassioneerd

BBQScout is opgericht door Gert Kolkman, de gepassioneerde BBQ-liefhebber en expert met meer dan 30+ jaar ervaring in het veld, die besloot het bedrijf in 2019 te openen en de kennis, ervaring en passie te delen met iedereen die BBQ van het beste wil leren. fundamentele en belangrijke onderdelen van geavanceerde technieken, recepten en de kunst van het ervaren.

Onze missie

Unieke ervaring

Bij BBQScout hebben we een passie voor het aanwakkeren van de liefde voor grillen. Met een focus op unieke smaken en innovatieve recepten streven we ernaar om onvergetelijke ervaringen te creëren via onze cateringdiensten en workshops. We verkopen niet alleen barbecueaccessoires, we cultiveren een levensstijl waarin elke maaltijd een avontuur is.

Ga met ons mee op deze smaakvolle reis!

Waarom wij

Waarom BBQScout?

Kies BBQScout voor een naadloze, allesomvattende BBQ-ervaring.

Onder leiding van Gert Kolkman, een doorgewinterde pitmaster, bieden wij on-demand cateringdiensten, premium BBQ-masterclasses en hoogwaardige grills voor elk budget. Bovendien zijn we er trots op dat we ons groeiende assortiment zelfgemaakte rub-kruiden kunnen delen.

Met gemakkelijke toegang en beschikbaarheid is BBQScout uw one-stop-shop voor alles wat met BBQ te maken heeft!

Ontdekken