Uw partner voor BBQ workshops, Catering, BBQ's en accessoires

Workshops

Op zoek naar unieke BBQ workshops voor individuen en groepen? Na een BBQ workshop van de BBQscout zal  BBQ-en voor altijd anders zijn. Dit wordt door heel veel deelnemers bevestigd na het volgen van één van onze workshops. Iedereen is dol op onze unieke manier van werken.

Natuurlijk kan de workshop thuis of bij uw bedrijf worden gegeven, een leuk idee voor een bedrijf of themafeest!


U kunt kiezen uit verschillende workshops, o.a. : 

Wild workshop: Hier wordt een wild zwijn, ree of hert uit de huid gefileerd en vakkundig uitgebeend en verdeeld. Vervolgens word het vlees op de BBQ, Ofyr en/of Kamado bereid en uitgeserveerd met een heerlijke fris saladebuffet. De workshop kan al vanaf 10/12 personen.

Low&Slow: In deze workshop leer je de basis technieken van het BBQ-en. We bereiden een Baked Beans schotel, warm gerookte Zalm, Heerlijk knapperige Kip, Spareribs in de 3-2-1 methode, Traaggegaard Buikspek en een heerlijke supermalse graangevoerde picanha. Je leert BBQ-en en gaat met een rond buikje weer huiswaarts

BBQ Cavemanstyle: Oergrillen als een Neanderthaler, het vlees direkt op de kolen zonder dat het verbrand of zwart word, vlees en/of vis in een zoutkorst direkt op de kolen en andere technieken zoals met een Flambadou. Laat u verrassen met deze bijzondere workshop of geef 'm als cadeau een een vriend of familielid en ga zelf lekker mee!


 Bij ons kunt u aangeven waar uw interesses liggen, wij kunnen de workshop hier eventueel op aanpassen.


Aanvragen kunt u volledig vrijblijvend indienen via onderstaand formulier